úterý 17. ledna 2017

Salát o "Greenfactory - Florentinum"

Drahá Šunko,
po Novém roce potřebuju zase trochu najet na zeleninu a během dnešních pochůzek kolem Florence jsem měla konečně příležitost.


GreenFactory ve Florentinu, aneb sleduj svého salatéra. K vybranému jídlu dostaneš člověka, který před tebou salát připraví, pečlivě promíchá, naseká a zadresinguje podle tvojí chuti. Nevypadá to zas tolik vábně, ale přijde mi fakt super, že se tak chutě navzájem propojí. Saláty tady vyrábí ve dvou velikostech. Po první zkušenosti s GreenFactory už vím, že větší porci vážně nezvládnu, takže jsem dneska měla k obědu malého tuňáka a špenátovou polévku.


Polévka znamenitá a celkově výborně okořeněná, konečně v ní byl dostatečně znát česnek. Takhle bych to chtěla jednou vychytat i doma.

Na salát s tuňákem doporučují balsamiko, které zrovna došlo nebo wasabi, do kterého jsem zas radši nešla já. Dostala jsem tedy limetkový vinaigrette s koriandrem a mátou, a musím říct, že oproti balsamicu fakt lepší. Jo, a příště vyzkouším krůtí prsa hned pod tuňákem.



Takže zážitek, spokojenost a dobrý pocit z návratu k zelenině. A že jsem to pak dorazila dvěma čokorolkama z Alberta, přece nikomu říkat nemusíš.
Tvůj Salát

Žádné komentáře:

Okomentovat